Кратка историја

Ане Компани МБ е компанија со долгодишно искуство на македонскиот пазар. Формирана е во 2003 година и оттогаш успешно се занимава со трговија на големо и мало на широк спектар на водоводни и канализациони материјали.

 

Производите кои ги нудиме се изработени од високо квалитетни материјали согласно меѓународните стандарди и истите располагаат со висок квалитет. Успешно соработуваме со Пештан,  Арангул, КонтиХидропласт , ГеоПласт и други

Располагаме со магацин во Тетово каде може да се информирате за нашата понуда и да извршите набавка на истите.

Пат 402 - Тетово , 1200  Р.С Македонија

+389 (44) 341 636

+389 (77) 691 535

АНЕ КОМПАНИ МБ - Тетово 2017 - 2020  ® Сите права задржани според законот за авторски права

 

Дизајн и хостинг ''Click Web & Graphic Studio'' - Тетово

  • Facebook