Улица.Видое Смилевски Бато Бр.6  

Тетово, 1200 Македонија

Тел: +389 (44) 341 636

Тел: +389 (77) 691 535

Ane Kompani MB - Тетово сите права се задржани ® Дизајнирано од ''Click Web & Graphic Studio''

Полиетиленскиот (PE) идентификатор на брановидни цевки е модерен, сигурен и ефикасен начин на гравитација на испуштање на сите видови на врнежи или отпадни води. Цевките се дефинираат преку внатрешен дијаметар, со што стапката на проток е значително полесна за корисникот. Гарантираната хидроизолација на спојките до притисок од 0,5bar, сигурната периферна ригидност и леснотијата на инсталирање ги прават овие цевки и комплетната придружна програма селектирани со вратило. Овие цевки обезбедуваат на корисникот сигурност и издржливост со трошоците за инсталација, кои се помали во споредба со многу други системи за цевки.

  • Ане Компани
  • Web master