Confluo е линија на паметни канали што долго време се на пазарот, каде што ја докажа својата вредност со постојани подобрувања и подобрувања со текот на годините. Падините се поделени во 4 групи: Конфлуо Премиум модели,
Конфлуо Стандард модели, Конфлуо покриви канали и Конфлуо канализација за дворот. Главните предности се широк спектар на различни модели кои ги задоволуваат сите кориснички потреби, потоа модуларност и многу добар 
сооднос цена / квалитет.

Confluo топсифони галерија

Пат 402 - Тетово , 1200  Р.С Македонија

+389 (44) 341 636

+389 (77) 691 535

АНЕ КОМПАНИ МБ - Тетово 2017 - 2020  ® Сите права задржани според законот за авторски права

 

Дизајн и хостинг ''Click Web & Graphic Studio'' - Тетово

  • Facebook