Улица.Видое Смилевски Бато Бр.6  

Тетово, 1200 Македонија

Тел: +389 (44) 341 636

Тел: +389 (77) 691 535

Ane Kompani MB - Тетово сите права се задржани ® Дизајнирано од ''Click Web & Graphic Studio''

Цевките и фитинзите PPR Fluidtherm се модерни, сигурни, долготрајни и на секој начин ефикасен начин на транспорт на вода под притисок и во домаќинството и во индустриските апликации.

Ние произведуваме и стандардни цевки и средни цевки од PPR специјални стаклени мешавини или средно-обложени алуминиумски цевки за зголемени или намалени температури на експлоатација.

Благодарение на најквалитетните материјали, напредните карактеристики на целиот систем, заварени споеви без протекување и супериорна хемиска отпорност на нашиот систем, овој систем е прв избор на нашите корисници со години.

ПП-Р

  • Ане Компани
  • Web master