ПЕ Црево за вода

Ø 20 до Ø 630

PЕ црево за спроведување на вода под притисок се висококвалитетни црева изработени од полиетилен со врвен квалитет PE-80 и PE-100.Цревата се направени од полиетилен се физиолошки и токсиколошки целосно безбедни за употреба во снабдувањето со вода. Предност на овој вид црева во однос на другите типови материјали на црева е голема флексибилност и отпорност на сеизмички влијанија и движење на земја и може да се користи во области со такви карактеристики.Радиус на флексибилност на полиетиленски цевки е 20д.Високата отпорност на полиетиленот до скала ги прави овие типови на црева се поадекватни за употреба во спроводната вода од другите материјали .

Технички податоци:

Oпорни на УВ зраци - Темп: -30 ° C и + 60 ° C.

Црево за дренажа

Црево за заштита

Пат 402 - Тетово , 1200  Р.С Македонија

+389 (44) 341 636

+389 (77) 691 535

АНЕ КОМПАНИ МБ - Тетово 2017 - 2020  ® Сите права задржани според законот за авторски права

 

Дизајн и хостинг ''Click Web & Graphic Studio'' - Тетово

  • Facebook