HTPP  Куќна канализација

Ø 32 - 125

HTPP цевките и фитинзи за системи за домашни канализација, заедно со 
соодветни спојки, се дизајнирани да ги отстранат сите видови отпадни води во куќите и зградите.
Тие се многу лесни за монтирање, и тие се поврзуваат заедно со елементите
за поврзување, при што гумените прстени обезбедуваат целосно запечатување на зглобот.

Технички податоци

Цевките одржуваат температури до + 90 ° C. Pest HT (PP) цевка се произведува со

најнова технологија како трислојна композитна цевка со извонредни механички својства.
Внатрешниот слој на цевката е направен во бело. Овој слој го олеснува  прегледот на цево

т со камери, што е услов во модерната зграда за домување.

Физички својства на материјалите

 

Густина 9 ÷ 0,91 гр / см3, според ISO 1183
Јачина на затегнување 28-37 MPa, според ISO 527
Модул за истегнување 1300-1500 Mpa, според ISO 527
Јачина на удар Шарпи 60-70 kJ / m², според ISO 179 

Пат 402 - Тетово , 1200  Р.С Македонија

+389 (44) 341 636

+389 (77) 691 535

АНЕ КОМПАНИ МБ - Тетово 2017 - 2020  ® Сите права задржани според законот за авторски права

 

Дизајн и хостинг ''Click Web & Graphic Studio'' - Тетово

  • Facebook