Fluenta

Fluenta basic

Fluenta basic  е конзолен сад за тоалети, кој совршено се вклопува во нашата вдлабнатина цистерна на Fluenta и заедно со неа, овозможува елегантно и функционално решение. Покрај тоалетот, нудиме и модерно тоалетно седиште со механизам за 
меко затворање .Овој механизам овозможува да се затворат бавните обрачи и табли без интервенција на корисници. Со овие производи, сите елементи се исто така достапни за брза и лесна инсталација.

Вградно казанче + Fluenta basic

Fluenta Rimless 

Fluenta Rimless  модерен дизајн и заоблени линии, без видливи делови замонтирање, идеално ќе се вклопи во вашата современа бања. 
The Fluenta Rimless е шоља за тоалети што совршено се вклопува во цистерната на Fluenta.
Иновативната технологија за испирање на чинијата за тоалети целосно ги спречува бактериите и нечистотиите да бидат заглавени под внатрешниот раб.Едноставен механизам за кликнување за отстранување на седиштето на тоалетот ја зголемува достапноста на сите делови и го олеснува одржувањето на хигиената.Покрај модерен и елегантен дизајн, WC Fluenta има мек  механизам за бавно спуштање, што ќе спречи случајни падови, бучава, испакнатини .
-

NEW

Fluenta Rimless

Teхнички цртежи со димензии

Fluenta типки за вградени казанчиња

Пат 402 - Тетово , 1200  Р.С Македонија

+389 (44) 341 636

+389 (77) 691 535

АНЕ КОМПАНИ МБ - Тетово 2017 - 2020  ® Сите права задржани според законот за авторски права

 

Дизајн и хостинг ''Click Web & Graphic Studio'' - Тетово

  • Facebook