IONIMAX е унукатен систем за третман на вода, едноставна ''цевка''  што ви дава виталност, здравје , чистота, ви заштедува пари и ги штити уредите за домаќинство. Работи без одржување, без употреба на електрична енергија и без хемија. Со IONIMAX водата ги здржува сите хранливи материи и минерали и спречува формирање на бигор.

Бенефиции со IONIMAX

Водата од чешма третирана со јонска поларизација се стекнува со многу својства за подобрување на нашето здравје.

Помага при кожни, ревматски и дигестивни проблеми, го ублажува закиселувањето на организмот и поефикасно ги остранува штетните материи од него. IONIMAX му помага на вашето тело да постигне поголема рамнотежа и виталност, го подобрува метаболизмот и го зајакнува процесот на хидратација, така што постепено чувствувате поголема енергија, стабилност и виталност. 

Екологијата и економијата одат рака под рака. IONIMAX помага во заштита на природата а воедно ви штеди пари. Со IONIMAX ќе ја намалите потрошувачката на пластични шишиња и флаширана вода како и потрошувачката на хемикалии за одржување на апаратите за домаќинство.

Сертифицирано и одобрено од Министерството за здравство на Р.Словачка и Институт за техничко тестирање на Р.Словачка.

- ПДФ брошура -

Пат 402 - Тетово , 1200  Р.С Македонија

+389 (44) 341 636

+389 (77) 691 535

АНЕ КОМПАНИ МБ - Тетово 2017 - 2020  ® Сите права задржани според законот за авторски права

 

Дизајн и хостинг ''Click Web & Graphic Studio'' - Тетово

  • Facebook