Контејнери и канти 

Современите домаќинства произведуваат големи количини на отпад што мора да се отстранат безбедно, правилно и еколошки. За таа цел, Пештан произведува современи пластични kанти за ѓубре прилагодени за лесно празнење .Кантите се изработани од полиетилен и се отпорни на сите хемикалии што најчесто се користат во домаќинството. во согласност со EN 840-2:2013.

 

Кантите ги има во следните големини:

- 120 Литри
- 140 Литри
- 240 Литри

- 140 Литри
- 240 Литри

Пластичен контејнер 1х1

Пат 402 - Тетово , 1200  Р.С Македонија

+389 (44) 341 636

+389 (77) 691 535

АНЕ КОМПАНИ МБ - Тетово 2017 - 2020  ® Сите права задржани според законот за авторски права

 

Дизајн и хостинг ''Click Web & Graphic Studio'' - Тетово

  • Facebook