Топсифони

MAGdrain топсифони со својата нова колекција на топсофони ги спои модерниот дизајн  и решението зa дренаша во секоја заедница за живеење новата линија на топсифони носи нови револуционерни методи.

Бенефиции:

Истражување и развој, Моќност и прецизност koга ќе ги споите со технологијата ‘’Маглев’’  според истражувањата перформансите нашите производи ги надминуваат сите достапни системи на пазарот.

 

- Ротирачко самочистење
- Висок проток
- Спречување на миризба
- Нерѓосувачки челик

Пат 402 - Тетово , 1200  Р.С Македонија

+389 (44) 341 636

+389 (77) 691 535

АНЕ КОМПАНИ МБ - Тетово 2017 - 2020  ® Сите права задржани според законот за авторски права

 

Дизајн и хостинг ''Click Web & Graphic Studio'' - Тетово

  • Facebook