Улица.Видое Смилевски Бато Бр.6  

Тетово, 1200 Македонија

Тел: +389 (44) 341 636

Тел: +389 (77) 691 535

Ane Kompani MB - Тетово сите права се задржани ® Дизајнирано од ''Click Web & Graphic Studio''

HTPP цевките и фитинзи за системи за домашни канализација, заедно со соодветни спојки, се дизајнирани да ги отстранат сите видови отпадни води во зградите. Тие се многу лесни за монтирање, и тие се поврзуваат заедно со елементите за поврзување, при што гумените прстени обезбедуваат целосно запечатување на зглобот. Цевките одржуваат температури до + 90 ° C. Pest HT (PP) цевка се произведува со најнова технологија како трислојна композитна цевка со извонредни механички својства. Внатрешниот слој на цевката е направен во бело. Овој слој го олеснува прегледот на гасоводот со камери, што е услов во модерната зграда за домување

  • Ане Компани
  • Web master