Водоводни и Канализациони материјали

S - Line Нискошумна

 

 

Ø 32 , 40 , 50 , 75 , 110 , 125, 160

Куќна канализација

 

 

Ø 32 - 125

Улична канализација

 

 

Ø 110 - 500

ПЕ -Ребрасти Полиетилен

Од СН4  Од СН8

Ø 75 - 500 Ø

Ид СН4  Ид СН8

Ø 140 - Ø 1200

ПЕ - Црева за чиста вода
​Ø 20 до Ø 630
Црева Дренажа / Заштита
Фасонски елементи за надворешен водовод
ПП - Хидранти

Бања

Fluenta
 
казанчиња , типки, шољи
Confluo
Топсифони за бања
Fluenta
 
казанчиња , типки, шољи
MAGdrain
Tопсифони

Фитинг / Спојки

Пластични
Спојки - Фитинг
Поцинкован
Фитинг

Домашни решенија / Градежништво 

Tubo
Централен вакум систем
Шалонзи  за бетонски 
окрлугли и квадратни столбови
Контејнери и канти 
Тiemme & Алупласт
IONIMAX
Јонизатор на вода

Пат 402 - Тетово , 1200  Р.С Македонија

+389 (44) 341 636

+389 (77) 691 535

АНЕ КОМПАНИ МБ - Тетово 2017 - 2020  ® Сите права задржани според законот за авторски права

 

Дизајн и хостинг ''Click Web & Graphic Studio'' - Тетово

  • Facebook