S Line е подобрена домашна канализациона мрежа на Peštan HTPP и е наменета за инсталација на места каде што се зема предвид звучната изолација.Инсталиран со посебни гумени стеги на Пештан, га намалува бучавата и акустичните вибрации дониво од 12dB *.Најсовремената технологија за екструзија на трислојни цевки, материјали модифицирани со минерални адитиви, го зголемува системот за одвод на отпадни води и отпадни води во градежни објекти на повисоко ниво.

Технички податоци:

Комплетната програма Peštan S LINE цевки и приклучоци за одводнување на отпадни води во објектите е отпорна на постојани оптоварувања на топлина 
од + 60 ° C, како и краткорочни топлински оптоварувања од + 95 ° C.

Физички својства на материјалите

Густина 9 гр / см3, според ISO 1183
Јачина на затегнување 28 MPa, според ISO 527
1300 Mpa воден модул, според ISO 527
Јачина на ударно острило 70 kJ / m², според ISO 179

Пат 402 - Тетово , 1200  Р.С Македонија

+389 (44) 341 636

+389 (77) 691 535

АНЕ КОМПАНИ МБ - Тетово 2017 - 2020  ® Сите права задржани според законот за авторски права

 

Дизајн и хостинг ''Click Web & Graphic Studio'' - Тетово

  • Facebook