Шалонзи  за бетонски окрлугли и квадрати столбови

Системот Geopanel e модуларен систем за изработка на перфектно точни и мазни столбови и армирано-бетонски столбови.Шалонзитесе изработени од ABS со висока отпорност.

Пат 402 - Тетово , 1200  Р.С Македонија

+389 (44) 341 636

+389 (77) 691 535

АНЕ КОМПАНИ МБ - Тетово 2017 - 2020  ® Сите права задржани според законот за авторски права

 

Дизајн и хостинг ''Click Web & Graphic Studio'' - Тетово

  • Facebook