Tiemme Raccorderie е меѓународен лидер во производство и продажба на компоненти на водовод и греење.Искуството, иновативниот капацитет, креативноста и ексклузивното производство на Италија, традицијата 
и културата, внимателната грижа за клиентите и свеста за животната средина се клучните вредности од кои Tiemme создава решенија за водовод и инженерство на системот за греење, во совршена мешавина од техничка 
компетентност и врвен квалитет на материјалот .Tiemme долго време ги проучуваше и понуди новите полиња на применаза нивните производи за водовод и греење, ставајќи им на располагање на операторите од областа 
високо технички производи и се повеќе обемни решенија за инженерски системи.

Tiemme се гордее со одржување на целиот производствен ланец на национална територија со целда обезбеди висок квалитет, неспорна безбедност и сигурност на своите производи и системи. 

Алумпласт

Пат 402 - Тетово , 1200  Р.С Македонија

+389 (44) 341 636

+389 (77) 691 535

АНЕ КОМПАНИ МБ - Тетово 2017 - 2020  ® Сите права задржани според законот за авторски права

 

Дизајн и хостинг ''Click Web & Graphic Studio'' - Тетово

  • Facebook