Централен вакум систем

TUBÒ е централен вакуумски систем. Тој е составен од црева поставени во внатрешноста на ѕидовите.Приклучоците се поставени по желба на купувачот ,Централна вакуумска единица лоцирана во посебен простор за сервисирање. 

Бенефиции:

Чисто и тивко:

 TUBÒ гарантира високо ниво на чистота со тивко работење централната вакуумска единица е инсталирана на сервисен простор или надворешно, овозможува системот да се користи во целосна слобода во секое време.

Флексибилност:

Во сите агли, со леснотија - Флексибилното, лесно црево за управување обезбедува максимална функционалност и лесно го достигнува секој агол од домот.Приклувачите се наоѓаат во секоја просторија, ги елиминираат тешкотиите со кои се соочуваат традиционалните преносни правосмукалки.

Ефикасност:

Справување со  бактерии и микро прав TUBÒ го штити вашето здравје со длабоко чистење на домот. Прашината се 
вакуумира и секое кружење на бактерии и микро прашина се целосно елиминирана.

Илустрација целосен систем

Вакумска единица - мотор

Пат 402 - Тетово , 1200  Р.С Македонија

+389 (44) 341 636

+389 (77) 691 535

АНЕ КОМПАНИ МБ - Тетово 2017 - 2020  ® Сите права задржани според законот за авторски права

 

Дизајн и хостинг ''Click Web & Graphic Studio'' - Тетово

  • Facebook