Улица.Видое Смилевски Бато Бр.6  

Тетово, 1200 Македонија

Тел: +389 (44) 341 636

Тел: +389 (77) 691 535

Ane Kompani MB - Тетово сите права се задржани ® Дизајнирано од ''Click Web & Graphic Studio''

  15 years 

                together 

За Нас

Ане Компани МБ е компанија со долгодишно искуство на македонскиот пазар. Формирана е во 2003 година и оттогаш успешно се занимава со трговија на големо и мало на широк спектар на водоводни и канализациони материјали.

 

Производите кои ги нудиме се изработени од високо квалитетни материјали согласно меѓународните стандарди и истите располагаат со висок квалитет. Успешно соработуваме со Пештан,  Арангул, КонтиХидропласт ,Урош ,ГеоПласт и други

Располагаме со два магацини во Тетово каде може да се информирате за нашата понуда и да извршите набавка на истите.

Историја на Ане Компани МБ 

  • Ане Компани
  • Web master