top of page

N

E

W

S

H

Историјат

Ане Компани МБ е компанија со долгогодишно искуство на македонскиот пазар. Основана е во 2003 година и оттогаш успешно се занимава со трговија на големо и мало на широк асортиман на водоводни и канализациски материјали.

 

Производите што ги нудиме се изработени од висококвалитетни материјали во согласност со меѓународните стандарди и се со висок квалитет. Успешно соработуваме со Peshtan, Arangul, ContiHydroplast, GeoPlast и други

 

Имаме магацин во Тетово каде што можете да се информирате за нашата понуда.

> Aне Компани МБ <

Ane Kompani MB
Timeline Ane Kompani MB

Aне Компани МБ

Основана од

Г.Младен Цветковски

23/02/2003

Aне Компани МБ

5-ти Роденден

23/02/2013

Aне Компани МБ

10-ти Роденден

Aне Компани МБ

15-ти роденден

23/02/2018

Ане Компани МБ

20-ти Роденден

23/02/2023

Ane Kompani mb 10 years anniversary
Ane Kompani mb 15 years anniversary
Ane Kompani mb 20 years anniversary

23/02/2008

PVC Cevki
Rebrasti cevki
Shalunzi
WC Ane Kompani MB
Tubo - Ane Kompani MB

Водовод
Канализација
Парно греење

Ребрасти цевки
Заштита за кабли
Дренажа

Производи за
градежништво

Производи за 
за бања и тоалет

Производи за
домаќинство

Ane Kompani

Брендови што ги
нудиме

Pestan
MAGDrain
Konti Hidroplast
AERTECNICA
Minotti
Arangul
Tiemme
Wasserweg
Geoplast Italy
Two Eco

Зошто да не избереме нас?

20 + годишно искуство во работата

Најголем степен на квалитет на производите што ги нудиме

Над 2000 задоволни клиенти

Постојано се развиваме

Професинален персонал

Над 2000 + поизводи на залиха

Contact
bottom of page