top of page

Производи

Водовод,Канализација
Парно Греење/Ладење

Pestan
 • PVC 3П Цевки и фитинг

Ø 32 -  125

Pestan
 • Канализација

Ø 110 - 500

Pestan
 • S-Line Нискошумна

Ø 32 -  160

Pestan - Ane kompani MB
 • HTPP цевки и фитинг

Ø 32 -  125

Pestan - Ane kompani MB
 • PE Црева за чиста вода

Ø 20 -  125

 • PPR - Цевки и фитинг 

Ø 20 -  90

Pestan - Ane kompani MB
 • Тiemme      

Tiemme Ане Компани МБ - Тетово
PVC pipes and fitings
a5f93f_054591782be14e90bb7bf9603708837a_

Ребрасти цевки, Кабли за заштита , Дренажа

Konti- Ane kompani MB
Pestan - Ane kompani MB
Konti - Ane kompani MB
 • PE Ребрасти цевки
  -ID SN4 - SN8   Ø  140 - 1200  
  -OD SN4 - SN8 Ø  75 - 500 


   

 • Кабел за заштита   Ø 40 - 125

   

 • Дренажа

Konti - Ane Kompani MB Tetovo
Pestan - Ane kompani MB

Градежни производи

Pestan - Ane kompani MB
 • Geopanel 
   

 • Geotube шалунзи 
   

 • Thermostop изолација

Geopanel-Star-01.jpg
bathroom-solutions-10.jpg

Производи за бања

Сифон Ане компани МБ тетово
Ane kompani MB Tetovo
 • Fluenta цистерна за шоља / Типки
   

 • Fluenta Rimless шоља
   

 • Primo & Compact line  сливници
   

 • Confluo smart  сливници
   

 • MAGdrain сливници
   

 • WC даски

Pestan - Ane kompani MB
Pestan - Ane kompani MB
Pestan - Ane kompani MB
Pestan - Ane kompani MB

Производи за домаќинство

Ane Kompani Tetovo
 • Tubo централен вакум систем
   

 • Kанти и контејнери за отпадоци

Render-casa_HD_web_02-1.jpg
Untitled-1.png

Останати производи

 • Капаци за шахти
   

 • Пластични канали
   

 • ПП Апарати противпожарни

bottom of page