top of page

Confluo Premium Line

Го произведуваме нашиот модел Confluo Premium Line во 7 различни големини и 6 различни решетки. Тој е систем 2 во 1, каде што истиот модел може да се користи и со нерѓосувачки челик/злато и со плочка/стакло. Premium Line има хоризонтален излез од DN 50 mm, што ни дава можност за супериорна брзина на проток од 48 l/min. Минималната висина на инсталација е само 52 mm, што го прави нашиот „Premium“ најнизок одвод во светот со излез од DN 50 mm.

Главните предности:

– Минимална висина на вградување – 52 mm

– Максимална брзина на проток – 48 l/min

– Реверзибилна мрежа – систем 2 во 1

– 360 степени ротирачка самочистечка S основа

– Нема видливи пластични делови

Ние го снабдуваме нашиот модел Confluo Premium Line во 6 различни големини (300mm, 450mm, 550mm, 650mm, 750mm, 850mm, 950mm) и 2 различни решеткасти завршетоци (Brushed SS/Tileable & Gold). Тој е систем 2 во 1, каде што истиот модел може да се користи и со SS и со плочка/стакло. Премиум линијата има хоризонтален излез од DN 50 mm, што ни дава можност да имаме супериорна брзина на проток од 48 l/min. Минималната висина на монтирање е само 52 mm, што го прави нашиот „Premium“ најнизок одвод во светот со излез од DN 50 mm. Уште една предност на овој модел е 360° ротирачка самочистечка S основа.

Сливник Пештан Ане Компани

Teхнички карактеристики

Every content on the website is strictly our do not share/use without permission!
Секоја содржина на вебсајтoт е наша и на нашите деловени партнери не ја користите без дозвола!
E gjithë përmbajtja e faqes në internet është e jona dhe partnerët tanë të biznesit nuk e ndajnë atë pa leje!
bottom of page