top of page

Fluenta цистерна и типки за шоља

fluenta-ugradni-vodokotlic-2.jpg

Fluenta цистерна за вода

Предностите на скриените цистерни за плакнење Fluenta се совршено функционирање во смисла на економично и тивко испирање, невидливи се во просторот така што идеално ќе се вклопат во мали бањи, а во големите ќе придонесат за подобра функционалност и задоволување на естетските барања на корисниците. . Широк избор на плочи за испирање ќе одговара на секој ентериер.

Со избирање на една од чиниите за испирање Play, Active, Onyx или Diamond и одводот Confluo или Evolution, ќе создадете совршен пар кој ќе ги задоволи вашите барања според сите стандарди, а амбиентот во кој престојувате ќе зрачи со елеганција и пријатен атмосфера.

 

Начин на инсталација::

 • Инсталација во монтажни ѕидови.

 • Како самоносен елемент за претходно ѕидно вградување во гипс картон.

 • За поставување пред ѕиден агол.

 • За универзална инсталација во цврсти ѕидови.

 

Својства:

 • Елемент за сушење за ѕидни тоалети со скриена цистерна за испирање

 • Висина на скриениот елемент: 115cm

 • Ширина на скриениот елемент: 55cm

 • За фронтално активирање

 • Се користи за монтирање на двојна плоча за испирање

 • Можност за монтирање старт-стоп плоча за испирање

 • Цистерната за испирање е изолирана од кондензација

 • Тивок HDV вентил за полнење

Fluenta Типки

Технички податоци на Fluenta цистерна за испирање
 

 • Технички податоци:

 • Волумен на цистерна за испирање: 9 литри

 • Монтирање за двојно испирање

 • Големо плакнење: 6L / 9L

 • Мало плакнење: 3L / 4,5L

 • Поврзување со водоводот: горната средна/десна страна

 • Поддржувачка рамка изработена од профили 40 x 40 mm

 • Поддржувачка површина на рамката заштитена со прашкаст облога во сина боја

 • Нозете за поддршка – се движат од 0 до 20 см

 • Опсег на држачи за пред ѕидна инсталација: од 15 до 20 см

 • Погоден за монтажа на тоалетни шолји со аксијално растојание од 18 до 23 см

fluenta-concealed-flushing-cistern-37-447x1024.jpg
Every content on the website is strictly our do not share/use without permission!
Секоја содржина на вебсајтoт е наша и на нашите деловени партнери не ја користите без дозвола!
E gjithë përmbajtja e faqes në internet është e jona dhe partnerët tanë të biznesit nuk e ndajnë atë pa leje!
bottom of page