top of page

Primo & Compact Line сливници

Компактна линија Конфлуо
,
Confluo Compact Line се карактеризира со својата нова и минималистичка маска која ги покрива сите пластични делови од одводот и 4 различни типови на решетки од не'рѓосувачки челик и стакло. Моделот поседува супериорна брзина на проток од 48 l/min и минимална висина на инсталација од само 52 mm, што ја прави нашата Confluo Compact Line најмалиот одвод во светот со излез од DN 50 mm и совршен модел за најсложените проекти за реновирање.

Примо линија


Одводот за туширање Primo Line е произведен во големини 300, 450, 550, 650, 750 и 850 mm со минимална висина на инсталација од 52 mm и реверзибилна решетка 2 во 1 направена од AISI 304.

Моделите имаат основа со излез DN 50 mm и 25 mm заптивка за вода, што обезбедува висока брзина на проток од 48 l/min.

Сливник Пештан Ане Компани

Главните предности:

– Минимална висина на вградување – 52 mm

– Максимална брзина на проток – 48 l/min

-Модуларност
- Производ кој е лесен за инсталирање и одржување

Технички карактеристики

Every content on the website is strictly our do not share/use without permission!
Секоја содржина на вебсајтoт е наша и на нашите деловени партнери не ја користите без дозвола!
E gjithë përmbajtja e faqes në internet është e jona dhe partnerët tanë të biznesit nuk e ndajnë atë pa leje!
bottom of page