top of page

Fluenta Rimless шоља

WC Solja Pestan Ane Kompani MB
WC Solja Pestan Ane Kompani MB

Тоалетно седиште Fluenta Rimless Console со елегантен и модерен дизајн без видливи делови за монтирање идеално се вклопува во вашата модерна бања. Fluenta Rimless е тоалетна шолја од конзола која идеално се вклопува со нашата скриена цистерна за плакнење Fluenta.

Иновативната технологија за испирање без обрач целосно го оневозможува задржувањето на бактериите и нечистотиите под внатрешниот раб. Едноставен механизам „Брзо ослободување“ за отстранување на тоалетното седиште го олеснува пристапот до сите делови и одржувањето на хигиената.

Со модерен и елегантен дизајн, тоалетното седиште Fluenta има механизам „меко затворање“ за забавување на седиштето, што спречува случајно паѓање на седиштето, удари или повреди.

WC Solja Pestan Ane Kompani MB

Fluenta Rimless

Технички цртеж со димензии

WC Solja Pestan Ane Kompani MB
WC Solja Pestan Ane Kompani MB
Every content on the website is strictly our do not share/use without permission!
Секоја содржина на вебсајтoт е наша и на нашите деловени партнери не ја користите без дозвола!
E gjithë përmbajtja e faqes në internet është e jona dhe partnerët tanë të biznesit nuk e ndajnë atë pa leje!
bottom of page