top of page

TUBO Централен вакум систем

TUBÒ е централизиран систем за правосмукалка на Aertecnica.

TUBÒ е иновативен централизиран систем за правосмукалка за чистење на просториите и подобрување на воздухот што го дишеме.
За разлика од обичните преносни правосмукалки, TUBÒ користи приклучоци и цевки вметнати во ѕидовите, кои ја носат вшмукуваната прашина во фабриката, сместена во посебна просторија, кон контејнерот од истата, избегнувајќи ја рециркулацијата и правејќи го воздухот на околината што ја чистиме. повеќе дише.

Нема повеќе напор за движење на традиционалната правосмукалка низ куќата во потрага по соодветен штекер, нема повеќе стрес поради екстензии што не пристигнуваат и удари на вратите и мебелот.

Системот за правосмукалка TUBÒ на Aertecnica е толку едноставен и удобен што може да го користи секој! Совршен е за чистење не само куќи и станови, туку и големи имоти и околини како што се хотели, канцеларии, заедници, здравствени установи итн. каде што исто така може да се користи истовремено од повеќе од еден оператор.

TUBÒ не е само многу корисен додаток, туку ги подобрува местата каде што е инсталиран и во голема мера го поедноставува чистењето дома.

Tubo ane Kompani mb
Every content on the website is strictly our do not share/use without permission!
Секоја содржина на вебсајтoт е наша и на нашите деловени партнери не ја користите без дозвола!
E gjithë përmbajtja e faqes në internet është e jona dhe partnerët tanë të biznesit nuk e ndajnë atë pa leje!
bottom of page